Persoană fizică

Termeni si conditii

1.Acceptarea Termenilor si Conditiilor constitute acordul legal dintre dumneavoastra si furnizor.

Acesarea si vizitarea site-ul web vindeazi.ro, inregistrarea unui cont pe site si/sau folosirea serviciilor de publicare pe site-ul de anunturi pentru vanzarea, cumpararea sau inchirierea de bunuri sau servicii inseamna acceptarea in totalitate si neconditionata a acestor termeni si conditii.

Va rugam sa cititi acesti “Termeni si Conditii” folositi in continuare, ce vor avea urmatorul inteles:

 

2.Definitii

Site -pagina web www.vindeazi.ro cu toate aplicațiile și secțiunile acesteia.

Utilizator -orice persoană fizică și/sau juridică, în vârstă de cel puțin 18 ani, care accesează site-ul vindeazi.ro, precum si orice persoana fizica (inclusiv persoana fizica autorizata) si/sau persoana juridica care achizitioneaza serviciile furnizate prin intermediul site-ului( cumpără/vinde/inchiriază unul sau mai multe produse și/sau servicii)

Anunț - ofertă publică lansată de un utilizator prin care este prezentat un produs sau un serviciu cu scopul vânzării sau închirierii unui produs

Termeni și condiții - prezentul contract de utilizare

Produs – bun sau serviciu care poate fi comercializat conform legii si care nu incalca limitele impuse prin acesti “Termeni si Conditii”.

Moderatori - persoane special instruite de catre furnizor pentru verificarea/moderarea continutului anunturilor publicate de catre utilizatori pe VindeAzi.ro.

Furnizor - sau societatea Cetatea Alba Carolina SRL., persoana juridica romana, inregistrata la Oficiul Registrului Comertului Alba sub nr J1/874/2015, CUI R31842220, contact AICI.

 

3.Descrierea serviciilor

VindeAzi.roeste un site de anunțuri online, unde dumneavoastra puteți publica anunțuri gratuite în diverse domenii și puteți caută printre anunțurile publicate deja de către alți utilizatori.
Pentru a adăuga un anunț, apasă (click) pe butonul de ”Adaugă anunț” , unde trebuie să completezi formularul care se deschide. Va rugam sa completati cu date reale de contact, astfel încât să puteti fi contactat de cumpărătorii/ utilizatorii care doresc mai multe informații despre produsul sau serviciul oferit de dumneavoastra.

Un anunt are perioada de valabilitate de 30 de zile, cu posibilitatea de a prelungi acest termen și de a reînnoi gratuit anunțul tău dupa acest termen.

 

4.Reguli de postare

Pentru ca un anunț sa nu fie respins, va rugăm sa cititi regulile de vanzare/cumparare si servicii:

Nu sunt acceptate anumite anunțuri din următoarele categorii sau altele de acest gen:
-matrimoniale, dating, relații, prietenii, căsătorii, sex platit, videochat, produse SexShop, masaj erotic sau alte servicii asemanatoare

-droguri, medicamente (cu exceptia suplimentelor alimetare, vitamine, medicamente pe baza de plante ), produse etnobotanice, tutun.

-împrumuturi, credite, amanet,jocuri de noroc, tranzactii virtuale

-oferte de job tip multi-level marketing/network marketing sau joburile de tip lucru de acasa prin Internet

-produse explozive, articole pirotehnice (focuri de artificii, petarde)

-servicii ghicitoare, vrăjitoare, clarvazatoare, tarot si alte activitati similare

-conturi pe site-uri.

-arme si munitii letale/neletale care nu respecta dispozitiile privind regimul armelor si al munitiilor.

Furnizorul își rezervă dreptul de a respinge anunturile în cazul în care conținutul și veridicitatea anunțurilor postate de către utilizatori nu corespund cu termenii și condițiile afișate pe VindeAzi.ro.

Nu pot fi publicate anunturi in alta limba decat in limba romana sau care contin un limbaj necorespunzator .

 

5.Sesizari

Orice utilizator poate depune sesizare/plangere care priveste sau are legatura cu serviciile oferite de furnizor sau au legatura cu anunturile transmise/publicate/nepublicate de furnizor pe site, in termen de maxim 7 zile de la data producerii evenimentului si/sau aparitiei cazului sesizat, ce vor fi analizate si vor primi raspuns in termen de maxim 5 zile lucratoare de la primirea acestora de catre furnizor.

 

6.Modificari

Furnizorul isi rezervă dreptul de a modifică sau de a actualiza in orice moment unilateral termenii si conditiile acestui site. Acesti termenii si conditii pot fi accesati si citi la adresa www.vindeazi.ro.

Daca utilizati si nu stergeti contul inregistrat pe site-ul VindeAzi.ro, inseamnă ca v-ati exprimat acordul legal cu privire la modificarea termenilor si conditiilor. Daca nu sunteti de acord cu modificarile propuse, aveti optiunea de a sterge contul inregistrat pe site sau să nu mai accesati, sa vizitati sau să utilizati in orice mod site-ul VindeAzi.ro .

 

7.Serviciul portofel electronic

Ca serviciu suplimentar de tip “portofel electronic”, denumit in cele ce urmeaza "Portofel", furnizorul poate pune la dispozitia utilizatorilor o metoda suplimentară de achizitionare a serviciilor.

Portofel va fi asociat contului utilizatorului prin care va permite acestuia incarcarea de sume prestabilite. Cu ajutorul lor utilizatorul va putea achizitiona servicii de promovare a anunturilor disponibile pe site.

Durata de valabilitate a acestor sume prestabilite este nelimitată.

 

8.Limitarea răspunderii

În niciun caz site-ul și administratorul său nu vor fi pasibili pentru orice daune directe, indirecte, incidentale, speciale punitive sau de consecință ce rezulta din orice:

a) greșeli,erori sau lipsa de acuratețe ale conținutului;

b) orice acces neautorizat sau folosință serverelor noastre securizate sau orice și toate datele personale și informații financiare stocate în acesta;

c) vătămare corporală sau a proprietății, de orice natura, rezultând prin accesul dvs. la site-ul și serviciile noastre;

d) orice pierdere sau stricăciune de orice fel apărută ca rezultat al folosinței oricărui conținut postat, transmis prin email, sau oricum altfel făcut disponibil prin site.

9.Dreptri de autor

Informațiile publicate pe VindeAzi.ro nu pot fi publicate, transmise, copiate prin orice metoda fără acordul scris al reprezentantului legal al furnizorului care administrează site-ul.

Anunturile publicate de utilizatori sunt obiect al drepturilor de proprietate intelectuala apartinand utilizatorilor. Nerespectarea acestor condiții se pedepsește conform legii în vigoare.

 

Prin acordul dumneavoastră. referitor la acesti termeni si conditii, dumneavoastră. declarati ca aveti 18 ani si capacitate deplină de exercitiu iar cazul unei persoane juridice, sunteti o societate inmatriculată si functionala iar reprezentantii dumneavoastră sunt in mod valabil autorizati sa exprime acordul dumneavoastră legal cu privire la accesarea, vizitarea si/sau utilizarea in orice alt mod a site-ului si/sau a serviciilor VindeAzi.ro.

 

2019 All rights reserved VindeAzi.ro
Contact Ajutor Aplicatii mobile Politica de confidentialitate Termeni si conditii